Automaatiolla ohjattu koti on turvallinen.

Hyvin suunnitellulla kodin automaatiojärjestelmällä voit seurata talotekniikan toimintaa kokonaisuudessaan ja palo- vuoto- sekä murtovaroittimien tilaa sekä turvakameroiden kuvia.

Saat automaatiolla lisää turvallisuutta asumiseen. Etähallinnan avulla kaikki kotisi tapahtumat ovat hallinnassasi, ja automaatio valvoo tilannetta myös silloin, kun sinä et ole kotona tai kukaan muukaan perheestäsi. Järjestelmän hälytykset turvaavat kotiasi.

Automaatiojärjestelmään voit kytkeä esimerkiksi vuodonilmaisinantureita, mikä auttaa minimoimaan vahingot juuri silloin, kun kukaan ei ole kotona. Kotiautomaation turvallisuushallinnan järjestelmät ovat hyvin monipuoliset. Murtohälytysjärjestelmän liittäminen osaksi automaation on luonnollinen ratkaisu.

 

Turvalllisuus on monen tekijän summa. Kotiautomaatiolla hallitset helposti kokonaisuutta.

Matkoilla, eikä ketään kotona? Ei huolta, kotiautomaatio valvoo puolestasi.

Voit käyttää valvonta- ja ohjausjärjestelmiä etäohjauksella, kun olet esimerkiksi matkoilla. Pystyt katkaisemaan jopa sähkönsyötön tietystä pistorasiasta tai kaikista pistorasioista. Voit olla huoletta siitä, jäikö jokin laite virtaan tai ei. Lisäksi voit sulkea kotisi päävesihanan ja estää vesivahinkojen syntymisen.

Voit milloin tahansa etänä tarkistaa kotisi tilanteen ja varmistautua kotisi turvallisuudesta. Ovipuhelimen etäohjaus voidaan esimerkiksi kytkeä järjestelmään ja voit etäohjauksella avata lapsellesi oven, jos hän on unohtanut avaimen kotiin etkä itse ole paikalla

KSP Automation -kotiautomaatio kytkee tarvittaessa valaistuksen päälle silloin kun kotisi on tyhjillään. Näin kotisi näyttäytyy ulkopuolisille asutulta ja valaistus voi ehkäistä murtovarkaiden kiinnostusta kodistasi silloin, kun koti on tyhjillään. Kotiautomaatioon on helppo kytkeä myös palohälytinjärjestelmä lisäämään kotisi turvallisuutta sinulle ja perheellesi.

 

Ota yhteyttä